Evenementenkalender

Mars- en showwedstrijden Dag 1

Mars- en showwedstrijden Dag 1

De Mars- en showwedstrijden zijn zonder twijfel de meest visuele en spectaculaire onderdelen van WMC. Marching- en showbands vanuit de wereld ontmoeten elkaar in Kerkrade tijdens de 19de editie van het WMC in 2022. Zij trekken alle registers open om van het veld een wervelende zee van kleuren, muziek, dans, exercitie en culturen te maken. De toeschouwer wordt meegenomen in een totaalproductie van zorgvuldig samengestelde muziekstukken, strakke marcheertechnieken en veelomvattende, creatieve choreografie├źn.  

De Mars- en Showwedstrijden van het WMC zijn uniek in hun soort. Hier ontmoeten alle stijlen vanuit de hele wereld elkaar; van traditionele marskorpsen tot moderne drumcorps, van tamboerkorps tot compleet harmonieorkest. Kortom een lappendeken van culturen en stijlen. Voor mars- en showbands is het WMC the place to be en voor muzikanten is het een uitzonderlijke ervaring.

We trappen de Mars- en Showwedstrijden af met een ware primeur: zowel mars als show hebben voor het eerst in hun geschiedenis een Junior Division. Onder meer de jeugdorkesten van publieksfavorieten Door Vriendschap Sterk, Advendo Sneek en Pasveerkorps maar ook veelbelovende nieuwkomer IRENE-EDE betreedt de mat van het Parkstad Limburg Stadion. 

17:10 uur 

Resultaten 2nd Division Marching, 1st Division Marching en 1st Division Show

Prijsuitreiking Junior Division Marching en 2nd Division Show

meer info op https://wmc.nl/nl

 

Details

Datum: 23-07-2022
Locatie
Rodaboulevard
Roda J.C. Ring 1, 6466 NH Kerkrade, Nederland
Rodaboulevard
Deel dit evenement