Bedrijven op de Rodaboulevard

Terug naar de kaartDWL Assurantiegroep

DWL Assurantiegroep

Wij bieden een ruime service op de volgende werkgebieden:

De particuliere markt

Deze markt wordt in hoofdzaak vanuit de kantoren bediend. De kantoren kennen ruime openingstijden, waardoor er voor de klant veel ruimte ontstaat om op onze kantoren hun zaken te laten afhandelen. Wij richten ons op de dienstverlening met hulp van volmacht-arrangementen, aangeboden door SAA. Zij beschikken over ca. 18 volmachten, waardoor er voor de klant meer dan voldoende te kiezen is.

De zakelijke markt

Deze markt wordt bediend door twee zakelijke adviseurs.
Ook in deze kunnen wij van de uitstekende service van SAA gebruik maken. Naast de zakelijke volmacht producten, beschikt SAA/DWL over een eigen beursafdeling waardoor wij voor de zakelijke klant vele maatwerk producten kunnen maken en leveren.

De hypotheekmarkt

Een viertal gediplomeerde hypotheekadviseurs staan garant voor een uitstekend advies in deze woelige markt.
Door hun ruime en jarenlange ervaring hebben zij met vele en grote partijen in de hypotheekmarkt een uitstekend contact. De adviseurs zijn bij deze partijen graag geziene gasten en hierdoor beschikken zij over vele bronnen, die als funding-partner voor de hypotheekvragen van onze klanten kunnen dienen.

De pensioenmarkt

Wij bedienen in deze zowel de individuele als ook de collectieve markt. Op dit moment bereiden zich twee adviseurs van ons kantoor voor op de examens voor de WFT-Pensioenverzekeringen, de opleidingstrajecten zijn gevolg, nu de certificering nog.
Met het oog op de toekomst wil ons kantoor ook op deze markt met succes kunnen blijven adviseren.

Onze kantoren

-Kerkrade: Wiebachstraat 45-E
-Sittard: Rijksweg Noord 234

Vanuit deze twee kantoren bedienen wij in de regio Kerkrade, Landgraaf, Heuvelland, Nuth, Beek en Sittard ruim 29.000 cliënten.V Dit betreffen zowel particuliere als zakelijke klanten die op een moderne manier geserved worden. Maar daar waar nodig of gewenst, wordt de relatie zeker nog steeds persoonlijk bezocht.

Adres:

Wiebachstraat 45E

6466 NH Kerkrade

045-5428600

www.dwlgroep.nl