Nieuws Rodaboulevard

Lees hier het laatste nieuws

Vue Kerkrade verwelkomd de 1.000.000ste bezoeker

Na de opening in september 2013 is Vue Kerkrade (voorheen JT Bioscoop Parkstad) snel gegroeid tot de populairste bioscoop van Zuid-Limburg. Met de 1.000.000ste bezoeker is er een mooie mijlpaal behaald in het nog korte bestaan van de bioscoop. Vandaag werd Bram de Boer door de hostessen van Vue feestelijk ontvangen met champagne en een boeket bloemen en ontving uit handen van General Manager Jolanda van der Luer een cheque waarmee hij een jaar lang gratis bij Vue Parkstad naar de film kan.  

Rebranding van JT Bioscopen naar Vue

Met de opening van de nieuwe bioscoop in Alkmaar op 14 februari 2016 is de rebranding van JT Bioscopen naar Vue ingeluid. In het 2e kwartaal van 2016 zal ook Kerkrade over gaan. Naast een verbouwing met o.a. 2 extra zalen erbij, krijgt Vue Kerkrade ook een geheel nieuwe huisstijl en inrichting én VIP Seating in alle zalen.

Over Vue Nederland

Vue Nederland, voorheen JT Bioscopen, is de tweede bioscoopketen van Nederland met maar liefst 21 bioscopen. De bioscoopketen transformeert alle theaters in 2016 naar Vue. De bioscopen zijn gevestigd in Alkmaar, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Eindhoven, Gorinchem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoogeveen, Hoogezand, Hoorn, Kerkrade, Nijmegen, Purmerend, Steenwijk en Vlaardingen.

Heeft u vragen of suggesties voor de Rodaboulevard?

Stuur ons een bericht
maak bericht