Nieuws Rodaboulevard

Lees hier het laatste nieuws

Roda Boulevard-ondernemers opgelet! Tovert U een glimlach op de gezichtjes?

Op vrijdag 24 juni a.s. organiseert Kinderonderzoekfonds Limburg i.s.m. GaiaZOO Kerkrade een speciale safariavond voor echte kanjers

Wie zijn wij?
Kinderonderzoekfonds Limburg is onderdeel van Health Foundation Limburg;
het fondsenwervend bureau van Maastricht UMC+ dat geld inzamelt voor onderzoek op het gebied van hart- en vaatziekten, kanker, geestelijke gezondheidszorg, dementie en chronische ziekten.

Kinderonderzoekfonds Limburg steunt specifiek onderzoek van de afdeling Kindergeneeskunde Maastricht UMC+ naar nieuwe behandelingen, manieren om diagnoses sneller en eerder te kunnen stellen en naar betere zorg voor de kinderen.


Waar doen wij het voor?
Meer dan 5000 kinderen worden per jaar uit heel Limburg behandeld op de kinderafdeling van Maastricht UMC+. Voor een aantal ernstige ziektes bestaan nog onvoldoende mogelijkheden om de kinderen te behandelen en te laten opgroeien tot gelukkige én gezonde volwassen mensen.


Ambassadeur Mark van Bommel en Kinderonderzoekfonds Limburg steunen de volgende vier onderzoeksprojecten van Maastricht UMC+:

  1. Neonatologie:
  2. Astma:
  3. TOP mama: leefstijlprogramma dat vrouwen begeleidt met een kinderwens (die roken, overgewicht hebben en ongezond leven) en vanaf het begin van de zwangerschap gevolgd worden tot een jaar na de geboorte van het kind;
  4. COACH: kinderen en jong volwassenen met overgewicht en obesitas (ca. 6.000 kinderen in regio Maastricht en Heuvelland) die via expertisecentrum COACH (Centre for Overweight Adolescent and Children’s Healthcare) gevolgd en begeleid worden om op te groeien tot gezonde en gelukkige volwassenen.


De Safariavond!
Een speciale avond voor een kwetsbare doelgroep in onze maatschappij.
GaiaZOO Kerkrade opent 24 juni a.s. daarom speciaal ’s avonds na sluitingstijd haar deuren voor gezinnen met kinderen die in 2015 betrokken zijn geweest bij de afdeling Kindergeneeskunde Maastricht UMC+.
Tijdens deze safariavond krijgen de kleine gasten en hun directe familie de gelegenheid om GaiaZOO in de avonduren te verkennen met uiteraard een feestelijk programma!
  

Hoe tovert u de glimlach op de gezichtjes?
Deze groep kanjers verdient uiteraard een onvergetelijke en feestelijke avond waarbij iedere bijdrage van harte welkom is om een glimlach te toveren op de gezichtjes.
Of dit nu via een mooi sponsorpakket is, een goodie-bag of tombola prijzen,
….we laten het graag aan u als ondernemer over!

Voor meer informatie kunt u terecht op www.kinderonderzoekfondslimburg.nl of neem omtrent sponsorpakketten contact op met:

Aileen Geelen
Tel. 043 407 73 62
Mob. 06 250 444 10
Kinderonderzoekfonds Limburg

Heeft u vragen of suggesties voor de Rodaboulevard?

Stuur ons een bericht
maak bericht