Nieuws Rodaboulevard

Lees hier het laatste nieuws

RISEN: een indrukwekkende bioscoopfilm over de wederopstanding van Jezus

 

RISEN: een indrukwekkende bioscoopfilm over de wederopstanding van Jezus Toelichting door Pastoor Sweer, parochies Kerkrade-West

Vue Kerkrade vertoont zondag 20 maart a.s. om 20:00 uur een exclusieve voorpremière van de film RISEN. Risen is een indrukwekkende bioscoopfilm over de wederopstanding van Jezus, verteld vanuit het perspectief van een ongelovige Romeinse soldaat. 

 

Programma

19:30 uur: Ontvangst met koffie of thee in de Skybar

20:00 uur: aanvang film

Tijdens de pauze en na afloop van de film samenkomst in de Skybar, alwaar Pastoor Sweer van de parochies Kerkrade-West voor u klaar staat om vrij van gedachten te wisselen, vragen te beantwoorden en vooruit te kijken naar de belangrijkste viering van het kerkelijk jaar, Pasen.

 

Over de film

In dit epische Bijbelse verhaal over de opstanding van Jezus krijgt Clavius (Joseph Fiennes), een machtige aanvoerder in het Romeinse leger, samen met zijn rechterhand Lucius (Tom Felton) de opdracht van Pontius Pilatus om bij de kruisiging van Jezus aanwezig te zijn en het lichaam daarna te bewaken. Er ontstaat onrust in Jeruzalem vanwege het gerucht dat Jezus is opgestaan uit de dood en er dreigt een groot protest tegen de Romeinse macht. Om dat te voorkomen moeten Clavius en Lucius het mysterie van de wederopstanding van Jezus oplossen en het lichaam koste wat kost terugvinden. Meer informatie en kaartverkoop via vuecinemas.nl of via de Vue app.  

Heeft u vragen of suggesties voor de Rodaboulevard?

Stuur ons een bericht
maak bericht