Nieuws Rodaboulevard

Lees hier het laatste nieuws

Kerkrade heet Syrolab welkom op Rodaboulevard

Begin dit jaar vestigde Syrolab zich op de Rodaboulevard. Syrolab is een zelfstandige, onafhankelijke laboratoriumorganisatie, waar patiënten met een verwijzing van de huisarts of verloskundige terecht kunnen om bloed te laten prikken. Wethouder Dion Schneider (Economische Zaken) heette het nieuwe bedrijf op 9 maart jongstleden van harte welkom in Kerkrade.

Bedrijfsbezoek Syrolab
Paul Robberts, directeur van Syrolab en Dion Schneider, wethouder Economische Zaken van de gemeente Kerkrade. "Als gemeente zijn wij zeer verheugd om alweer een bedrijf te kunnen huisvesten uit de gezondheidszorgsector", aldus Dion Schneider. "Eerder kozen ook Mitralis en Greenpower al voor de Rodaboulevard. Nu ook Syrolab zich in het Parkstad Limburg Stadion heeft gevestigd, groeit de oostzijde van het stadion langzamerhand uit tot zorgboulevard."

Klant centraal
Na de toetsing van diverse kwaliteits- en financiële eisen, hebben zorgverzekeraars Syrolab de A-status toegekend. Patiënten kunnen op werkdagen vanaf 7.00 uur bij Syrolab terecht, ook zonder afspraak. Het bloed wordt onderzocht bij het gerenommeerde Laboratorium Dr. Wisplinghoff in Aken. De uitslag is nog dezelfde dag bekend.

Om de klantbeleving te bevorderen, vindt het bloedprikken plaats in een huiskamerachtige sfeer. Ook is er een kinderprikuurtje, waarbij speciaal opgeleide medewerkers de kleintjes zoveel mogelijk op hun gemak stellen tijdens het bloedprikken. In de toekomst komen medewerkers van Syrolab mogelijk zelfs aan huis.

Groei
Op dit moment heeft Syrolab Kerkrade vijf mensen in dienst. Binnenkort wordt een tweede vestiging in Hoensbroek geopend. Syrolab streeft ernaar om uit te groeien tot de grootste laboratoriumorganisatie in Nederland, met zo'n 80 medewerkers over 10 jaar.

bron: www.kerkrade.nl

Heeft u vragen of suggesties voor de Rodaboulevard?

Stuur ons een bericht
maak bericht