Print this page

Eerste ‘Xtrematic virtual reality’ beleving van Zuid-Limburg neergestreken in Kerkrade

Lasergame Kerkrade haalt als eerste Zuid-Limburgse onderneming deze nieuwe vorm van beleving in huis door middel van een gloednieuwe 5D Virtual Reality machine. Een ongelofelijk unieke belevenis met hoge kwaliteit video, realistische grafische effecten, krachtig geluid, vibraties en wind. Virtual Reality luidt een heel nieuw tijdperk van entertainment in. Een nieuwe en inmiddels niet meer te stuiten ontwikkeling. Volgens velen betekent de doorbraak van Virtual Reality een ware aardverschuiving in de manier waarop we gamen. Als men spreekt over Virtual Reality gaat het, vrij vertaald om “Schijnwerkelijkheid” of “Virtuele Werkelijkheid”. Deze Virtuele werkelijkheid wordt op een dusdanige manier aan de gebruiker getoond dat dit aanvoelt als de werkelijkheid. Vandaar de term!

Er is voor Lasergame Kerkrade maar één groot probleem. Het is zo’n ongelofelijk unieke ervaring dat het lastig is om uit te leggen. Het is een beetje of je aan mensen die al hun hele leven radio luisteren nu moet uitleggen dat er ook zoiets bestaat als televisie kijken. Je begrijpt het pas als je het ervaart! Toch willen we samen met een testpanel proberen om de ervaring uit te leggen. Wij zijn op zoek naar 20 serieuze testers in Zuid-Limburg en omstreken die de gloednieuwe Xtrematic virtual reality machine komen testen en hun ervaring met ons willen delen. Zodat wij de rest van de wereld misschien iets beter kunnen uitleggen wat het nu precies is. Ga naar facebook.com/lasergamekerkrade evenementen om je in te schrijven voor het testpanel!

Extra info: De makers van de 5D Virtual Reality machine zijn geïnspireerd door de moed en vaardigheden van extreme sport atleten. De risico’s die ze nemen, de prachtige unieke plekken waar ze komen en de verbazingwekkende stunts die ze uithalen. Dankzij de VR simulator kunnen we deze extreme sensaties ervaren zonder dat het een risico is om een vrije val vanaf een klif te nemen, ongelofelijke snelheden behalen tijdens een woestijn race en de meest steile hellingen afdalen als extreme snowboarder. Youtube links naar filmpje over Virtual Reality ervaring: 

https://youtu.be/m0yh4trsMhE
https://youtu.be/F5f8AV9QDoI
https://youtu.be/UUBptAThb9w