Evenementenkalender

Vasteloavend Festival

Vasteloavend Festival

Onder het motto 'Alleen samen halen we carnaval in' is in Kerkrade een Vasteloavend Festival op 14 en 15 augustus 2021.

Lokatie is de Roda Boulevard in Kerkrade (tegenover Music Dome). Organisator is Kenny Mordang, eigenaar van het event Dusk To Dawn en oprichter van Essential Festival. 'Met het garantiefonds en de uitspraak van het kabinet dat er na 1 juli weer meer mogelijk is met betrekking tot het organiseren van evenementen zetten de organisaties in op augustus', aldus Mordang..

Alleen samen halen we carnaval in
“Dat is het motto van Vasteloavend Festival dat op 14 en 15 augustus op de Roda Boulevard in Kerkrade (tegenover Music Dome) moet gaan plaatsvinden“ aldus Kenny Mordang (eigenaar van Dusk To Dawn en oprichter van Essential Festival). Het doel: carnaval verkleed en wel inhalen in hartje zomer.

Initiatiefnemers
De organisaties Music Dome, Dusk To Dawn Entertainment en Move To Sound slaan de handen ineen voor het “Vasteloavend Festival” op 14 en 15 augustus 2021. “Samen bundelen we onze krachten zodat we een kwalitatief hoogwaardig festival met leuke belevenissen kunnen neerzetten” aldus Ramon Luckers (Music Dome & Move To Sound).

Programma
De organistoren noemen het “carnaval 2.0”. Wat dat precies betekent? Carnaval in de zomer in een modern jasje. De eerste namen zijn bekend met Beppie Kraft, Big Benny, DJ Adaro (lid van Gunz For Hire) én Mental Theo. Het programma zal uit een 12-tal gevestigde carnavalsartiesten t/m dance artiesten met feestgehalte bestaan. Toevoegingen als een aprés ski hut met silent disco, duizenden opblaasdieren en kilo’s confetti maken het feestgehalte compleet.

Corona
Met het garantiefonds en de uitspraak van het kabinet dat er na 1 juli weer meer mogelijk is met betrekking tot het organiseren van evenementen zetten de organisaties in op augustus. De organisatie biedt kaartkopers 100% feestgarantie zoals te lezen valt op de website www.vasteloavendfestival.nl

Leeftijd
Het evenement is voor alle leeftijden toegankelijk onder het motto “Vasteloavend Same.”

Ticket verkoop
Het is mogelijk om jezelf alvast te pre-registreren voor de exclusieve pre-registratie kaartverkoop via www.vasteloavendfestival.nl

 

bron: L1

Details

Datum: 14-08-2021
Einddatum 14-08-2021
Deel dit evenement