Mars- en showwedstrijden Dag 2

Mars- en showwedstrijden Dag 2

De Mars- en showwedstrijden zijn zonder twijfel de meest visuele en spectaculaire onderdelen van WMC. Marching- en showbands vanuit de wereld ontmoeten elkaar in Kerkrade tijdens de 19de editie van het WMC in 2022. Zij trekken alle registers open om van het veld een wervelende zee van kleuren, muziek, dans, exercitie en culturen te maken. De toeschouwer wordt meegenomen in een totaalproductie van zorgvuldig samengestelde muziekstukken, strakke marcheertechnieken en veelomvattende, creatieve choreografie├źn.

De Mars- en Showwedstrijden van het WMC zijn uniek in hun soort. Hier ontmoeten alle stijlen vanuit de hele wereld elkaar; van traditionele marskorpsen tot moderne drumcorps, van tamboerkorps tot compleet harmonieorkest. Kortom een lappendeken van culturen en stijlen. Voor mars- en showbands is het WMC the place to be en voor muzikanten is het een uitzonderlijke ervaring. 

Met deelnemers uit Colombia, Denemarken, Duitsland, Thailand en het Verenigd Koninkrijk is de internationale top goed vertegenwoordigd. Het belooft dan ook een prachtige internationale dag te worden tijdens het slot van het eerste weekend Mars- en Showwedstrijden. 

 

17:05 uur 

Prijsuitreiking 2nd Division Marching, 1st Division Marching, 1st Division Marching Parade, 1st Division Show

 

meer info op https://wmc.nl/nl

 

Details

Datum: 24-07-2022
Locatie
Rodaboulevard
Roda J.C. Ring 1, 6466 NH Kerkrade, Nederland
Rodaboulevard